Roberto Gergeta  59, od toga 7 najmlađih polaznika foto-tečaja u okrilju kluba,  svoje fotografske  Priče predstavit će ovog četvrtka u Galeriji 'Placa' u Sv. Lovreču . Ovo je već tradicionalna godišnja izložba članstva Kluba amaterske fotografije, koji svojim radovima upotpunjuju kulturnu 'priču' Svetog Lovreča, ali i manifestacije Živih jaslica koji se ove godine jubilarno održavaju po 10. put. Autor postava je Kristian Macinić, a žiri u sastavu Dušan Grbac, Živana Selimović i Kristian Macinić selektirao je fotografije za ovu priliku.  Napominjemo da je među autorima i 7 polaznika foto-tečaja za najmlađe koje vodi članica Barbara Janko.

Fotografije će se donirati u svrhu izrade nadstrešnice/čekaonice za lovrečke školarce - putnike, akcije koja je započela prošle godine. Ona se nastavlja, i zajedno sa ovogodišnjim prikupljanim sredstvima, organizatori se nadaju da će moći ostvariti željeni cilj i djeci lovreštine olakšati vrijeme čekanja i odlaska iz škole.

Svečanost proglašenja predviđeno je u četvrtak, 26. prosinca u 16:30 u Galeriji 'Placa' u Sv.Lovreču.
Izložba će biti otvorena u dane uprizorenja Živih jaslica u vremenu od 17 do 20 sati, a ostalim danima od 17 do 19 sati, sve do 6. siječnja 2020.
Autor naslovne fotografije: Roberto Gergeta